ΟΠΑΝΔΑ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) υπηρετεί αυτό που λέει το όνομά του: Αναδεικνύει την αδιάρρηκτη συνάφεια πολιτισμού και αθλητισμού στην Αθήνα. Φέρνει με τις δράσεις του τις τέχνες, τα γράμματα και τον αθλητισμό, κοντά στους πολίτες της Αθήνας, συμβάλλοντας έτσι στη ψυχαγωγία και τη διαμόρφωση μιας σύγχρονης, συλλογικής συνείδησης και στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης.

Ο ΟΠΑΝΔΑ δεν είναι απλώς μια δομή του Δήμου Αθηναίων. Ο ΟΠΑΝΔΑ είναι ένας ενεργός πυρήνας πολιτισμού, αθλητισμού και δημιουργικής μάθησης, που αφουγκράζεται τον παλμό και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής στην πόλη.

Δίνει ζωή σε κάθε γειτονιά της πόλης, γεμίζει με ανάσες πολιτισμού και αθλητισμού την καθημερινότητα όλων, κατοίκων και επισκεπτών, μικρών και μεγάλων, ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, κοινωνικής ομάδας και ηλικίας.

Με παραστάσεις μουσικής και θεάτρου, με εικαστικά και εκθέσεις, με φεστιβάλ και με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους άθλησης, ο ΟΠΑΝΔΑ επιδιώκει καθημερινά να δώσει το «άλας» της ζωής, το ευ ζην, στους πολίτες της Αθήνας.

Πρόγραμμα

ΔΕIΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024

Μη χάσετε!

Μετάβαση στο περιεχόμενο